Home

Deurne

15.03.2023
Bewoner Guy Trésor werkt sinds twee weken in de keuken van Instroom. Het restaurant van sterrenchef Seppe Nobels is een...
13.02.2023
Het opvangcentrum van Deurne is op zoek naar toffe collega's.

Nieuwsbrief Deurne

Wil u de elektronische nieuwsbrief van ons centrum ontvangen? Vul hieronder uw e-mailadres in.


Over het centrum

Het opvangcentrum in Deurne is één van de Belgische centra voor verzoekers om internationale bescherming die rechtstreeks worden beheerd door Fedasil. 

Het opvangcentrum van Deurne, met ruimte voor 170 personen, biedt gespecialiseerde plaatsen voor andersvaliden en minder mobiele personen met hun familie.

Verschillende personeelsleden staan in voor de goede werking: maatschappelijk werkers, opvoeders, onthaalmedewerkers, verpleegkundigen, animatoren….

Het opvangcentrum van Deurne is, zoals alle centra van Fedasil, een open opvangcentrum en biedt onderdak, voeding, medische zorgen en sociale begeleiding aan asielzoekers tijdens de behandeling van hun verzoek om internationale bescherming.

Vrijwilligers 

Interesse om een handje te komen helpen? Contacteer ons dan via info.deurne@fedasil.be 

Stages

Het opvangcentrum van Deurne heeft regelmatig stageplaatsen voor opvoeders, maatschappelijk werkers of andere sociale richtingen. Voor het schooljaar 2022 - 2023 zijn deze helaas allemaal volzet. 

Giften

Wij zijn steeds op zoek naar een aantal dingen. Je kan steeds op Facebook (Fedasil Deurne) kijken voor de laatste info.  

Contact

Opvangcentrum Deurne
Ergo-De Waellaan 32
2100 Deurne
T 03 376 13 00
info.deurne@fedasil.be
Facebook: Fedasil Deurne