Accueil

De wereld op je bord

30/05/2022
De zomer staat voor de deur en we begroeten hem met een brede glimlach. De zon, terrasjes, leuke activiteiten… komen ons tegemoet. We zijn dan ook heel blij om een nieuwe editie van de sneukeltocht te mogen aankondigen. Na zo een lange periode in ons kot kunnen jullie de multiculturele sfeer opnieuw komen opsnuiven én proeven! Tijdens de sneukeltocht zijn een aantal stopplaatsen voorzien, waar onze bewoners jullie met veel enthousiasme laten proeven van hun favoriete gerechtje uit hun land van herkomst. Naar goede gewoonte sluiten we de wandeling af met een lekker Belgisch frietje in het opvangcentrum. Wil je na de wandeling de sfeer opnieuw thuis beleven? Wij geven jullie met plezier een gerechtenboekje mee.

QR-belevenis
Voor één keer is het toegelaten om ongegeneerd naar je gsm te staren! Want ook dit jaar proberen we de wandeling interactief en informatief te maken. Benieuwd hoe het leven in een opvangcentrum eruit ziet? Via QR-codes komen jullie iets meer te weten over onze werking en over de verschillende culturen van onze bewoners. Download alvast de QR-app voor je aan de wandeling begint. Geen nood, zonder deze app kan je de wandeling ook met gemak voltooien.

Nog even alles op een rijtje!
Zondag 26 juni, multiculturele sneukeltocht met QR-belevenis! Starten kan tussen 14u en 16u. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar info.poelkapelle@fedasil.be voor 17/06. Tot dan!