Home

Sluiting herfstvakantie

30/10/2023
Fedasil aanmeldcentrum
Het aanmeldcentrum van Fedasil en het registratiecentrum van Dienst Vreemdelingenzaken zijn gesloten op woensdag 1 en vrijdag 3 november.

Tijdens de herfstvakantie zullen het aanmeldcentrum van Fedasil en het registratiecentrum van Dienst Vreemdelingenzaken gesloten zijn op woensdag 1 en vrijdag 3 november 2023. Personen die internationale bescherming willen vragen, kunnen die dagen hun verzoek niet laten registreren en ook geen opvang vragen. 

Aanmeldcentrum en Infopunt

Het aanmeldcentrum van Fedasil en het registratiecentrum van de Dienst Vreemdelingenzaken zijn wel open op donderdag 2 november 2023 en opnieuw normaal geopend vanaf 6 november 2023.

Opgelet! Het Fedasil Infopunt zal gesloten zijn op woensdag 1 november, donderdag 2 november en vrijdag 3 november. Het Infopunt is terug open vanaf maandag 6 november om 09.00 uur.

Hoofdzetel en regiokantoren

De hoofdzetel van Fedasil (Kartuizersstraat, Brussel) is eveneens gesloten op 1 en 3 november. Ook de regiokantoren (Antwerpen en Luik) zijn gesloten op deze dagen, maar voorzien een permanentie via mail. Met dringende vragen kan u terecht bij noord@fedasil.be (Nederlandstalig deel van het land) of sud@fedasil.be (Franstalig deel van het land).

De opvangcentra blijven uiteraard permanent open.