Home

Opendeurdag: Talk of the Town

31/05/2023
Curieus en Fedasil Deurne slaan de handen in elkaar voor het project ‘Talk of the Town’, een buitenexpo met een reeks portretten doorheen de buurt. De portretten, met beeld en geluid, vertellen verhalen over het thema ‘thuis’.

Thuis

Welke geuren, kleuren, smaken, geluiden,… doen je aan thuis denken? Wat maakt dat mensen zich ergens ‘thuis’ voelen?

Samen met portretschrijver Igor Daems en enkele lokale illustratoren, worden de verhalen van buurtbewoners vormgegeven. Dit project heeft als doel de buurtbewoners, bewoners en personeel van het opvangcentrum met elkaar te verbinden. Van elke (buurt)bewoner wordt een groot portret gemaakt, dat op verschillende plekken in Deurne-Zuid tentoongesteld zal worden. De portretroute kan je volgen en beluisteren met een podcast, waarin elke bewoner zijn of haar verhaal vertelt.

Opendeurdag

De portretten zullen tentoon gesteld worden vanaf zaterdag 17 juni 2023, tijdens de opendeurdag van het opvangcentrum. Tijdens de opendeurdag kan je genieten van live muziek, lekker eten en drinken en randanimatie voor de kids. Je kan de portretten bezichtigen tot en met het einde van de zomervakantie.