Home

Zomerhelden gezocht

23/06/2022
Op zoek naar vrijwilligers tijdens (en na) de zomervakantie!

Heb jij een groot hart voor mensen op de lucht? Wil jij kinderen, jongeren of volwassenen helpen om hun vrijetijd op een leuke en waardevolle manier in te vullen? Wil je je eigen leefwereld verruimen, en mogelijks vriendschappen voor het leven opbouwen? Dan ben jij de supervrijwilliger die we zoeken!

Kinderanimatie bij Team Kids

Op zoek naar enthousiastelingen die op woensdag- of zaterdagnamiddag knotsgekke avonturen wil creëren voor onze kids. Zowel zelf activiteiten organiseren, als eens samen langsgaan bij de lokale speelpleinwerking, sportactiviteiten, ... Dat kan gaan van samen knutselen over een speurtocht in de stad tot waterspelletjes op onze binnenkoer. Op het einde van de zomer gaan we ook samen op grote uitstap.

Interesse? Onze brainstorm voor de zomer gaat door op 30 juni om 16u in de Reno. Je kan ook een mailtje sturen naar Elke.
Meer info? Hier vind je de volledige vacature.

Activiteitenaanbod bij Team Jongeren

In ons centrum wonen 50 niet-begeleide minderjarigen, zij zijn in ons centrum zonder familie. Hun begeleiding organiseert gedurende de zomer (en ook daarbuiten) steeds activiteiten waaraan de jongeren deel kunnen nemen. Ze zoeken echter wat ondersteuning van vrijwilligers. Om mee te begeleiden, maar later ook om zelf af en toe de organisatie in handen te nemen. De planning is flexibel, en ook dus zelf nog voor een deel in te vullen.

Interesse? Onze brainstorm voor de zomer gaat door op 6 juli om 20u in de Reno. Je kan ook een mailtje sturen naar Elke.
Meer info? Hier vind je de volledige vacature.

Buddy bij DuoReno

We zijn op zoek naar buddy's die een duo willen vormen met één van onze bewoners. Dit is een traject van 4 maanden, waar je minstens 2 maal per maand samen afspreekt om samen iets leuks te doen: wandelen, fietsen, samen koken, een koffie drinken, museum bezoeken, sporten, ... Op die manier leren jullie elkaar kennen, kunnen we Nederlands oefenen én leren we Gent kennen. En misschien bouwen jullie samen wel een vriendschap voor het leven op.

Interesse? In juli vinden er enkele infosessies plaats, stuur dus een mailtje naar Lana, zij antwoordt je snel terug.
Meer info? Hier vind je de volledige vacature.