Home

Zomer in Bordet

25/08/2023
Nu de zomervakantie langzaam op zijn einde loopt, blikken we in opvangcentrum Bordet graag terug op alle leuke activiteiten die de revue passeerden.

We zetten de zomer al dansend in met een grote opendeurdag op 25 juni. We openden letterlijk en figuurlijk onze deuren voor de buurt, en ontvingen hen met heerlijk zelfgemaakt eten en een aantal topconcertjes.

De rest van de zomer was gevuld met tal van activiteiten. Onze bewoners gingen wandelen met honden uit het dierenasiel in Anderlecht, bezochten een aantal concerten en festivals in Brussel, Supporterden voor onze favoriete voetbalploeg RUSG tijdens hun matchen in het Joseph Marien Stadium en gingen geregeld zwemmen, wandelen, cricket spelen en zelfs vliegeren in de vele Brusselse parken. Bij slecht weer stonden ook de Brusselse musea steeds voor ons klaar. De absolute hoogtepunten van de vakantie waren echter de daguitstappen naar Oostende en de Antwerpse zoo.

Bij deze bedanken we graag onze vrijwilligers en partners voor de onvergetelijke zomer.

Zelf interesse in vrijwilligerswerk? Of wil je met jouw organisatie ook iets betekenen voor onze bewoners? Contacteer ons dan via info.bordet@fedasil.be.