Home

Word Zomeranimator

02/06/2023
Ben je op zoek naar één of meerdere weken vrijwilligerswerk tijdens de zomermaanden? Sta je organisatorisch sterk en heb je ervaring met animatie voor kinderen en (jong)volwassenen? Ben je ouder dan 18 jaar? Dan ben jij misschien precies wat wij zoeken!

De zomer staat voor de deur en daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere weken een handje willen toesteken bij de animatie voor onze bewoners tijdens de zomermaanden. Specifiek zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die van maandag tot en
met vrijdag activiteiten willen organiseren voor onze bewoners. Denk hierbij aan sportactiviteiten, activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen, taallessen (FR of NL), vrouwenactiviteiten, babyopvang, uitstapjes en nog veel meer. Zo help je ons om onze bewoners een aangename zomer te bezorgen en kan je samen met hen nieuwe ervaringen opdoen.

Zinvolle ervaring.

Als vrijwilliger krijg je de kans om je talenten en vaardigheden in te zetten in een omgeving waar je echt een verschil kunt maken. Je zal deel uitmaken van een gemotiveerd team van vrijwilligers en medewerkers die er alles aan doen om onze bewoners een veilige en ondersteunende omgeving te bieden. Heb je interesse of verdere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail met je motivatie naar info.bordet@fedasil.be. Doe je liever enkele uren of dagen vrijwilligerswerk? Dat kan ook! We kijken uit naar je reactie en hopen je deze zomer te verwelkomen in ons centrum!