Home

Talk of the town

21/04/2023
Curieus en Fedasil Deurne brengen de buurt en bewoners van het asielcentrum samen rond muziek en gedeelde herinneringen.

Talk of the town is een buitenexpo met een twintigtal portretten doorheen een buurt. Deze portretten, beeld én geluid, vertellen kleine en grote verhalen over het thema 'thuis'.

Wat maakt dat je je ergens thuis voelt? Welke smaken, geuren, objecten, ... doen je aan thuis denken? Is thuis een plaats? Of kan je je thuisvoelen op meerdere plekken?

Talk of the Town brengt buurtbewoners samen rond het thema 'thuis' en laat hen uitwisselen, exploreren en hun verhaal opnemen.

Het resultaat van deze kleine verhalen is groots. Een inspirerende wandelroute met grote portretten doorheen een buurt. Bij elk portret kan de luisteraar een QR-code scannen die het bijhorende verhaal laat horen. Laat je verrassen en ontroeren, en misschien wel met nieuwe perspectieven huiswaarts keren.

Curieus en Fedasil Deurne brengen de buurt en bewoners van het asielcentrum samen rond muziek en gedeelde herinneringen. Zin om deel uit te maken van het project? Contacteer amber.willekens@curieus.be

 

Copyright: Curieus