Home

SNEUKELTOCHT

10/05/2019
Na het succes van de sneukeltocht vorig jaar, organiseren wij dit jaar een nieuwe editie van de sneukeltocht. Deze gaat door op zondag 30 juni!

Wandeltocht met QR code

Dit jaar hebben we voor jullie iets extra in petto. We stappen af van de klassieke wandeling en dompelen jullie onder in de wondere wereld van de QR-codes! Een leuke en interactieve manier om iets meer te weten te komen over de verschillende culturen van onze bewoners. De wandeling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, buggy’s, kinderen en stevige stappers. Download alvast de QR-app voor je aan de wandeling begint. Geen nood, zonder deze app kan je deze wandeling ook met gemak voltooien.

Proeven van verschillende exotische gerechtjes
Tijdens de wandeling zijn er een 6-tal stopplaatsen voorzien, waar onze bewoners jullie met trots en met veel plezier zullen vergasten op een lekker gerechtje uit hun land van herkomst. De laatste halte is net zoals vorig jaar voorzien in het opvangcentrum zelf, waar jullie kunnen genieten van een lekker Belgisch frietje! Na de wandeltocht kunnen de kids naar hartenlust spelen op het domein, er is tal van randanimatie voorzien. De ouders maken we graag wegwijs in het opvangcentrum via een rondleiding. Nagenieten kan uiteraard ook in onze bar!

Nog even alles op een rijtje!

Zondag 30 juni, leuke en interactieve sneukeltocht! Starten kan tussen 14u en 15u.

Prijs:
8€ volwassenen
6€ Kind tot 12jaar
0 – 2 jaar : gratis

Inschrijven kan via info.poelkapelle@fedasil.be en dit voor 21 juni!
De inschrijving is definitief na betaling op rekeningnr van onze vrijwilligers : BE70 6528 5615 5125
Met vermelding van naam en aantal personen!