Home

Quiz'tje-dat-je

22/09/2023
Na het overdonderende succes van vorig jaar, zijn we blij te mogen aankondigen dat we samen met onze vrijwilligerswerking ‘VZW Open Kijk Vijfwegen’ een nieuwe editie organiseren!

Op vrijdag 24 november toveren we het SWOK om tot een quiz-zaal. Teams van 4 personen nemen het tegen elkaar op tijdens verschillende rondes. Onze quizmaster praat het hele gebeuren opnieuw vlot aan elkaar. Ook dit jaar gaan we volop voor de sfeer en gezelligheid en dat kan uiteraard niet zonder een hapje en een drankje!

De opbrengst van de quiz gaat naar de vrijwilligerswerking en zal worden benut voor de aankoop van oa. sport-en spelmateriaal, materiaal voor de huiswerkklasjes, enz…

Trommel dus je vrienden, familieleden of kennissen op en stel een team samen van 4 personen. Bedenk ook een leuke en ludieke teamnaam en stuur een mailtje naar info.poelkapelle@fedasil.be. (Inschrijven kan tot 17 november) Deelnemen aan deze fijne quiz kost 20 euro per team. In ruil daarvoor beloven wij je een avond vol vertier en plezier. En net zoals vorig jaar gaat niemand met lege handen naar huis!

Place to be: SWOK, Ooststraat 4a in Staden - Start Quiz 20u, deuren en bar open vanaf 19u