Home

Onze jobdag was een succes!

30/03/2022
Jobday Fedasil
Op de jobdag van 30 maart in Brussel konden 143 kandidaten voor een job in een van onze opvangcentra kennismaken met Fedasil.

Fedasil werft aan! Met de uitbreiding van de opvangcapaciteit en het beheer van de crisis in Oekraïne, zoeken we snel versterking voor onze teams.

Daarom organiseerde Fedasil samen met de VDAB en Actiris een eerste jobdag in Brussel, waar meer dan 200 vacatures in de kijker werden gezet, niet alleen in de opvangcentra voor asielzoekers in en rond Brussel maar ook voor het registratiecentrum voor Oekraïense vluchtelingen aan Paleis 8 op de Heizel (Brussels Expo).

De profielen die Fedasil zoekt zijn zeer uiteenlopend. Het gaat onder meer om medewerkers voor onthaal en administratie, technisch-logistieke medewerkers, sociaal werkers en opvoeders, maar ook HR-medewerkers en boekhoudkundige medewerkers.

In totaal ontmoette Fedasil op deze jobdag van 30 maart 143 kandidaten.

We zoeken nog collega’s

Michael Kegels, directeur-generaal: “Fedasil is een dynamische organisatie die geconfronteerd wordt met sterk wijzigende personeelsbehoeften. Door de grote druk op ons opvangnetwerk en de bijkomende inspanningen die we leveren in de opvang van Oekraïense vluchtelingen, hebben we nood aan extra personeel. Ik kan iedereen die op zoek is naar een zinvolle job alleen maar aanraden om zich nog kandidaat te stellen.”

We voorzien een tweede jobdag begin april. Al onze vacatures staan op onze pagina ‘Werken bij Fedasil’.