Home

Opendeurdag

03/10/2022
Op 15 oktober gaat de allereerste opendeurdag van het nieuwe opvangcentrum in Machelen/Diegem van start. We nodigen buren, vrienden en familie graag uit om een kijkje te komen nemen.

Na de drukke verhuisperiode van de laatste maanden kunnen we eindelijk vol enthousiasme onze eerste opendeurdag aankondigen. Onze opendeurdag zal doorgaan op zaterdag 15 oktober van 14u tot 19uur. We nodigen de hele buurt, familie en vrienden van harte uit om onze nieuwe locatie te komen ontdekken.

Wat valt er te proeven?

Enkele van onze bewoners maken hapjes voor de bezoekers. Je zal wat fantastische gerechten kunnen proeven van over heel de wereld. Bovendien lanceren we de voorverkoop van ons tweede kookboek dat we in samenwerking met buurthuis mozaïek maakten ten voordele van de warmste week. Smullen dus.

Wat valt er te beleven?

Naast een fantastisch springkasteel en een aantal volksspelen is de namiddag gevuld met live muziek en dj’s. Bovendien wordt er een initiatie cricket en salsa-dans gegeven. We stellen ook onze deuren open voor een rondleiding door ons nieuwe centrum.

Wij hopen alvast dat jij erbij bent!