Home

Op zoek naar zangdocenten

25/08/2023
Een kinderkoor in het opvangcentrum

Sinds enige tijd is het opvangcentrum in Kapellen gastcentrum voor het project ON-TRACK, een maatschappelijk project (van Studio 100) dat zangkoren voor kinderen in opvangcentra wil oprichten. Het project is het geesteskind van Hans Bourlon (baas van Studio 100, en tevens buddy in het opvangcentrum van Kapellen). 

Het doel van dit project is om in een opvangcentrum een koor op te richten voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Daarnaast willen ze de kinderen ook onderdompelen in allerlei activiteiten om hun muzikaliteit te vergroten, hun Nederlands aan te scherpen, hen onze cultuur te leren kennen… 

Studio 100 wil dit aanbod uitbreiden naar andere opvangcentra. Momenteel komen Poelkapelle, Machelen & Sint-Truiden nog in aanmerking. We zijn er nog bij! Maar… de definitieve beslissing is nog niet genomen. Het vinden van geschikte docenten om les te geven zal de keuze uit deze drie opvangcentra bepalen. Daarom hebben wij jullie hulp nodig! Verspreid deze info naar iedereen die je kent om samen op zoek te gaan naar docenten. De kinderen uit ons opvangcentrum zullen je dankbaar zijn. 

De vacature 'zangdocent' van ON-TRACK is te vinden op de website van Studio 100 of via onderstaande link 'Vacature'.
Wil je meer weten over het project? Klik op de link 'ON-TRACK'.