Home

Infomarkt buurt

18/02/2022
Op woensdag 23 februari organiseren Fedasil en de gemeente Dilbeek een informatiemoment voor de buurtbewoners van het nieuwe opvangcentrum.

Op woensdag 23 februari zijn buurtbewoners van het nieuwe opvangcentrum in de Kattebroekstraat uitgenodigd op een informatiemoment van Fedasil, in samenwerking met de gemeente Dilbeek, het Agentschap Integratie en Inburgering en de lokale politie.  De buren krijgen een korte presentatie met daarin wat meer informatie over de asielprocedure, de belangrijkste cijfers en tendensen en de huidige context. Ook krijgen ze een woordje meer uitleg over hoe het dagelijks leven er in het opvangcentrum zal uitzien. De eerste bewoners zullen normaal in april toekomen. 

wilt u ook graag naar dit informatiemoment komen, dat kan. De informatiemarkt gaat door van 16u30 en 19u30 in het gemeentehuis (Gemeentestraat 1 te Dilbeek). Op deze ‘informatiemarkt’ kan u langskomen op het tijdstip dat best voor u past. Zowel Fedasil als de gemeente, de lokale politie, het OCMW en het Agentschap Integratie en Inburgering zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.
Omwille van de huidige coronamaatregelen, vragen we u wel om vooraf even in te schrijven via het e-mailadres communicatie@dilbeek.be