Home

De Logistieke Dienst: een blik achter de schermen

13/11/2023
Amir is student communicatie en doet dit jaar zijn stage in ons centrum. Elke woensdag loopt hij mee met een andere dienst binnen het centrum en maakt hij kennis met de verschillende functies en taken van die dienst. Via zijn tweewekelijkse verslagjes kunnen ook jullie mee een blik achter de schermen werpen. Veel leesplezier!

Goedendag allemaal! Mijn naam is Amir en ik mag dit jaar als stagiair bij Fedasil in Machelen werken.

Ik heb de afgelopen 3 weken met het logistieke team mogen meelopen en vandaag zal ik jullie kort vertellen wat ze precies doen en hoe hard ze elke dag werken om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, zijn we onlangs verhuisd naar het Parker Hotel in Machelen. Om ervoor te zorgen dat deze nieuwe locatie netjes blijft, hebben we een oplossing bedacht waarbij de bewoners de kans krijgen om te werken als onderhoudspersoneel. Elke dag hebben onze inwoners de mogelijkheid om zich bij de logistieke afdeling te melden om als onderhoudspersoneel te werken in de verblijfsruimtes, uiteraard tegen een bescheiden vergoeding.

Daarnaast zorgt de logistieke dienst er voor dat bewoners wekelijks verzorgingsproducten kunnen verkrijgen in de shop. Dat gebeurt via een puntensysteem, in plaats van met geld.

Ook is de logistieke dienst verantwoordelijk voor alle aspecten die te maken hebben met de bestellingen. Ze zijn de ruggengraat van ons centrum en zorgen voor een vlotte stroom van bestellingen.

Dit was de logistieke dienst in een notendop!  
Indien je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ze stellen.