Home

4x kookworkshops

11/03/2022
Elke laatste zaterdag van maart, april, mei en juni organiseert Fedasil Arendonk een kookworkshop. Samen met bewoners ga je aan de slag om hun internationale gerechten klaar te maken.

Fedasil Arendonk bestaat 20 jaar. Tijdens dit unieke feestjaar worden er een aantal activiteiten georganiseerd om dit te vieren. Zo vertrok er al een object op reis, maakten we een welkomstbanner in 20 talen en is er een wandeling van 5, 10, 15 of 20km.

Kookworkshops
Elke laatste zaterdag van de maanden maart, april, mei en juni gaan telkens 5 bewoners aan de slag om, samen met jou, een gerecht uit hun land te bereiden. Zodoende zijn er aan het einde van de workshop 5 verrassende bereidingen die op het feestmenu staan en die samen opgegeten worden.

Waar, wanneer, hoe?
De kookworkshops gaan door bij Fedasil Arendonk, Grens 77 op 26 maart, 30 april, 28 mei en 25 juni. We starten om 14u en het einduur is voorzien om 17u. Wil je graag je kookskills bijschaven om internationale maaltijden te bereiden? Schrijf je dan in via info.arendonk@fedasil.be . Er zijn 10 plaasten per kookworkshop voorzien, dus snel zijn is de boodschap. Voor de workshop zelf breng je een snijplank en aardappelmesje mee. Deelname is gratis.

Meer info over de andere activiteiten vind je op onze website of facebookpagina.