Home

25 jaar Fedasil Sint-Truiden

16/08/2023
25 jaar geleden, nl. op 23 december 1998 ging het opvangcentrum van Sint-Truiden open.  Voor ons 25 jarig bestaan organiseren we tijdens het weekend van 15 - 17 september verschillende evenementen. 

Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan de verschillende activiteiten:
 
Op vrijdag 15 september om 20u geeft Bob Pleysier een lezing. Bob heeft als voormalig directeur-generaal van Fedasil veel expertise over de geschiedenis van asiel en migratie in België. 
Indien je interesse hebt om deel te nemen aan het netwerkevent en/of de lezing volstaat het om een mail te sturen naar info.sint-truiden@fedasil.be In deze mail noteer je je naam en voornaam, met hoeveel personen je je wenst in te schrijven en deelname aan de lezing.
Nadien bezorgen we je een mail met meer info over de betaling van de inkomkaart(en). Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 10 september. Aarzel niet om je in te schrijven, de plaatsen zijn beperkt. 
De verkoop van de inkomkaarten gaat naar vzw WelZijn Vluchtelingen. Met de opbrengst zullen extra initiatieven georganiseerd worden voor de kinderen die in het opvangcentrum verblijven. 
 
Op zondag 17 september van 14u tot 17u organiseren we de Marché Mondial. 
Wat bieden we aan tijdens deze namiddag?
•    animatie voor de kinderen
•    hapjes uit verschillende culturen 
•    rondleidingen
•    infostanden over de geschiedenis van het opvangcentrum
 
Hopelijk jullie te mogen ontmoeten op één van deze momenten.