Home

Team Building van de NMBS in Fedasil Bordet

27/01/2023
Teambuilding in het opvangcentrum, getest en goedgekeurd door de NMBS!

Op dinsdag 17 januari bezochten een dertigtal leden van de NMBS het centrum Fedasil Bordet in het kader van een teambuilding. Zij hielpen en namen een volledige namiddag deel aan het leven van het centrum. Sommigen brachten spelletjes mee en speelden met onze NMBV (niet-begeleide minderjarige vreemdelingen), anderen hielpen ons met het samenstellen van hygiënekits en het in elkaar zetten van materiaal voor onze sportzaal. Tegelijkertijd werd een informatiesessie over het openbaar vervoer in België georganiseerd.

Het werd een gezellige namiddag, vol plezier.  Bovendien konden de leden van de NMBS zich dankzij deze teambuilding beter inleven in en omgaan met de realiteit waarmee jongeren die internationale bescherming zoeken, te maken krijgen. Hieronder enkele observaties:

"Als moeder had het zien van deze onbegeleide jongeren een grote impact op mij."

"Wetende welke ontberingen zij hebben doorgemaakt, was het mooi om te zien hoe zij plezier hadden toen wij bordspelletjes speelden."

Zelf ook interesse om jouw teambuilding te organiseren in een Fedasil centrum? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contact : eline.hochepied@fedasil.be