Home

Partners en nieuwkomers

02/06/2022
Er beweegt wat in Oudergem! Ons centrum kan rekenen op de steun van talrijke partners. We hebben voortaan ook twee collega’s die projecten leiden om het centrum en zijn bewoners te verankeren in de lokale omgeving.

Sinds de opening heeft ons centrum banden willen aanknopen met verschillende lokale partners, om onze jongeren met veel verschillende projecten te laten kennismaken. Dankzij de enorme inzet en solidariteit die we aantroffen, hebben wij onze jongeren de afgelopen maanden talrijke sportieve,culturele en creatieve activiteiten kunnen aanbieden. In naam van het centrum bedanken wij CEMPA, Gazelles de Bruxelles, Jagora vzw, Interpôle vzw, AMO Itinéraires, Sportcentrum Oudergem, Article 27 vzw, SolidarCité vzw, Kraainem Foot, Centre Communautaire Den Dam en al onze andere partners voor hun steun en inzet. Nieuwe partners zullen zich de komende weken bij ons voegen voor nieuwe avonturen.

Twee nieuwe coördinatoren

Al deze partners kunnen sinds kort terecht bij onze twee nieuwe coördinatoren dagelijks leven en buurtinitiatieven om samen projecten en activiteiten op te zetten. Deze nieuwe collega’s zijn ook de contactpersonen voor de scholen, de buurt... Het leek ons dus essentieel om hen aan jullie voor te stellen. Elfaniel Rezette is onze nieuwe Franstalige coördinator. Voordat zij in maart 2022 ons team kwam versterken, werkte zij als protection officer bij het CGVS. Na bijna drie jaar dossiers van asielzoekers te hebben behandeld, heeft Elfaniel besloten om op het terrein te gaan werken. Joeri Boogaerts is onze Nederlandstalige
coördinator. Joeri heeft lange tijd in het Observatie- en Oriëntatiecentrum in Sint-Pieters-Woluwe gewerkt als opvoeder. Hij gaat nu een nieuwe uitdaging aan in ons centrum.

Vragen of ideeën voor samenwerking? U kan Joeri en Elfaniel bereiken op info.oudergem@fedasil.be.