Home

Als vrijwilliger aan de slag in een opvangcentrum

18/03/2022
Ons centrum heeft het geluk te kunnen rekenen op de hulp van een groeiend aantal vrijwilligers. Dankzij hen kunnen wij onze jongeren een grote verscheidenheid aan activiteiten aanbieden.

Sinds de opening van ons centrum hebben verschillende inwoners uit Oudergem aangeboden om een beetje van hun vrije tijd te bieden aan de animatie van onze jongeren. Dankzij hun vrijwillige inzet kunnen wij de jongeren in ons centrum heel diverse activiteiten aanbieden.

Workshops in alle vormen en maten

Van schilderen tot tekenen, van meditatie tot Franse les, van ontspanning tot haute cuisine, van stevige sport tot Japanse kalligrafie, elke workshop is een grote ontdekking voor onze jongeren! Telkens ook een gelegenheid om in contact te komen met onze buren uit Oudergem, wat ze ten zeerste appreciëren.

En waarom jij niet?

Wij hebben momenteel een tiental vrijwilligers die hun eerste activiteiten binnen onze muren zijn begonnen of binnenkort opstarten. Maar als vrijwilliger is het niet perse nodig om nieuwe activiteiten van nul af aan te creëren, er zijn andere mogelijkheden! Meedoen of meehelpen met de begeleiding van een activiteit van ons pedagogisch team, is ook een optie. Graag meer weten? Of wil je je bij onze vrijwilligers aansluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info.oudergem@fedasil.be.