Home

“Geef niet op”

“Ik ben een Palestijn, geboren in Jordanië. Ik ben gediplomeerde architect en ontwerper. Ik heb een tijd in Dubai gewoond, waar ik in aanraking kwam met de wondere wereld van de decoratiekunsten: faux-marbre, 3D-effecten maar ook epoxy-design en de restauratie van antieke bouwwerken.

 Als iemand mij de garantie kon geven dat ik veilig terug naar mijn land kon keren, dan zou ik morgen vertrekken. Naar mijn familie, naar mijn huis. There’s no place like home. Maar waar ik ook ben… ik probeer er het beste van te maken. Geef niet op. Dat is mijn levensmotto. Ik wil graag mijn kinderen weerzien, die wonen in de Verenigde Staten. Ik verlang naar een vrij leven, waar ik zonder vrees voor eigen behoud mijn mening kan uitdrukken, en zelfstandig mijn brood kan verdienen.

Drie maanden na mijn asielaanvraag in België ontving ik een arbeidskaart. Via interimcontractjes krijg ik een eerste kans om te doen waar ik goed in ben. Ik hoop om hier ooit als vrije zelfstandige aan de slag te kunnen gaan.

Om mijn werk te promoten, maakte ik alvast een professionele facebookpagina op. Benieuwd naar mijn kunnen? Surf dan naar Mo&Arte. Liken, hé! ” 

Mo’ath uit Jordanië
Verblijft in het opvangcentrum van Zoutleeuw