Home

Tijdelijke stop giften

20/02/2019
Sinds het opvangcentrum Parelstrand de deuren opende, ontvingen wij enorm veel kleding en materiaal van buurtbewoners. Bedankt!

Op 22 december 2019 kwamen de eerste verzoekers om internationale bescherming (asielzoekers) in het tijdelijke opvangcentrum in Lommel aan. Vaak hebben deze personen weinig persoonlijke spullen bij. Zij kunnen dan terecht in een vestiaire van het opvangcentrum waar ze wat kleding, schoenen en spullen kunnen krijgen. We vullen deze vestiaire aan dankzij giften uit de buurt.

De afgelopen weken werden wij overstelpt door uw vrijgevigheid! We konden rekenen op enorm veel tweedehands spullen uit de buurt, waarvoor wij en onze bewoners u enorm dankbaar zijn.

Vrijwilligers sorteren
Momenteel zijn onze vrijwilligers bezig met het sorteren, rangschikken en verdelen van de vele giften. Omdat dit enige tijd in beslag neemt, en we met plaatsgebrek kampen, vragen we u om momenteel geen nieuwe kleding binnen te brengen, tot wij opnieuw plaats hebben.  Van zodra wij opnieuw andere kleding nodig hebben, zullen wij een nieuwe oproep lanceren via onze website en Facebookpagina. https://www.facebook.com/fedasillommel/