Home

Kelly, teamcoach logistiek

24/02/2021
Kelly werkt sinds oktober 2017 in het opvangcentrum; ze startte als logistiek medewerker en nu is ze teamcoach van de logistieke dienst.

De logistieke dienst verdeelt één keer per week de noodzakelijke hygiënische spullen, zoals shampoo, zeep en toiletpapier. Onze bewoners kunnen ook bij hen terecht voor bestek, een bord en ander keukenmateriaal. In de "vestiaire" bieden we tweedehands kleding en schoenen aan. Deze hebben we dankbaar ontvangen van buurtbewoners.  Er is een wasserij waar bewoners hun kleding laten wassen. De lakens kunnen elke twee weken ingewisseld worden; hiervoor werken we samen met een externe firma.

“Elke dag ziet er hier altijd anders uit. Nadat ik de medewerkers op de verschillende diensten help opstarten, doe ik een controleronde. Ik overloop dagelijks alle taken zoals kleding sorteren in de vestiaire, allerlei materiaal verdelen en bijvullen, de afspraken omtrent de linnenwissel opvolgen, de werking van de wasserij en keuken controleren”, legt Kelly uit. 
Dit jaar studeert Kelly af als maatschappelijk werker; “Tijdens de boeiende ervaringen die ik hier opdeed, stelde ik vast dat sociaal werk mij prima ligt en ben ik aan de opleiding begonnen. Als moeder van 4 zonen was het niet vanzelfsprekend om dit allemaal te combineren! Gelukkig kan ik rekenen op steun van zowel mijn gezin, als mijn fantastische collega’s.” 
Elke dag opnieuw sluit ze haar dag voldaan af; “Iets betekenen voor onze bewoners, dat geeft enorm veel voldoening!” Kelly werkt graag met mensen uit verschillende culturen en met andere gewoontes. En, die goede band met haar collega’s; dat maakt haar dagelijkse job nog mooier.